Geile amateur athenaxx (27)

Acties

Informatie

athenaxx (27)

Bericht van athenaxx

Hi! Welkom op mijn profiel! Ik zou mezelf omschrijven als een dame die heel lief, spontaan maar ook extreem stout kan zijn! Weet jij mij op te winden? Of ben jij in voor een lekker heet en stout gesprekje? Niks is mij te gek! Tot gauw! Xxx

Informatie over athenaxx

Naam: athenaxx
Leeftijd: 27
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Italiaans en drink graag Cola of een wit wijntje.. Mijn hobbie(s): Ja!!. Mijn favoriete muziek is Vanalles ;). Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Als 'ie maar lief is!. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Vraag het me gerust als je met me camt ;) en mijn favoriete plekje(s) zijn Zowel binnen- als buitenshuis!. Bij mannen val ik op hun Dat verschilt per man!. Piercings: ja. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Zoals ik hoor ; pittig maar ook heel lief.. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: Mijn buik en mijn ogen.. Mijn levensdoel is: Plezier hebben.. Mijn levensmotto is: Geen idee...... !. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Geen, alles valt te verhelpen!. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou